Research & Development

TIMAB Industries hecht veel waarde aan de research and development voor producten die een hoge waarde toevoegen, en ook aan de marketing van deze producten. GeoCrete® is het resultaat van deze synergie. De R&D-afdeling van TIMAB Industries ondersteunt GeoCrete bij het bijhouden van de technologische uitdagingen in de sector en levert een aanzienlijke bijdrage aan het succes van de ontwikkeling van beleid en technologische ontwikkelingen.

Uitdagingen

  • Ontwikkeling van nieuwe producten voor bestaande en nieuwe toepassingen
  • Het uitvoeren van toegepast onderzoek om de eigenschappen van de eindproducten continu te verbeteren en om de applicatiekennis te vergroten
  • Technische support aan de productie (kwaliteit en nieuwe producten)
  • Leveren van gespecialiseerde technische ondersteuning en after-sale service aan klanten

Continue verbetering

Om bovenstaande uitdagingen aan te kunnen, beschikt TIMAB Industries over moderne apparatuur voor de beoordeling van mineralogische, microstructuristische en fysisch-chemische eigenschappen volgens Europese en Internationale standaarden. De correlatie van bovenstaande eigenschappen met de prestatie van onze producten in elke toepassing, ondersteunt onze inzet voor continue verbetering. Zo streven we ernaar altijd aan de eisen van onze klanten te voldoen.

kernen in waterbad

Meer weten? Download onze

Uw vraag is onze uitdaging!

GeoCrete helpt graag bij het oplossen van uw vraagstuk. Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op.